David Fajula
Conferències / Tallers i cursos / Sortides fotogràfiques

 

Home

 

Santuari dels Munts
sortida fotogràfica Berguedà
Sortida fotogràfica Ribes de FreserPedraforca des dels Munts

Sortides fotogràfiques.

Sovint organitzo sortides fotogràfiques a les comarques d'Osona, El Ripollès, La Cerdanya i El Berguedà.

Entre els destins més comuns, hi ha el Coll de Jou, el Coll de la Creueta, El Pla d'Anyella o Els Bufadors. Tot i que el meu camp base sempre ha estat L'Esquirol, al vell mig del Cabrerès. On vaig créixer en una masia, i on cada cop que m'hi perdo -amb càmera o sense- descobreixo llocs nous.

De caire urbà, sovint sóc al Passeig del Ter de Manlleu, on durant tot l'any hi ha vida, i per tant, grans oportunitats fotogràfiques.

D'uns anys ençà, el Santuari de la Mare de Déu dels Munts (Sant Agustí del Lluçanès) s'ha convertit en un dels punts imprescindibles dins la nostra agenda fotogràfica.

Els que han vingut diuen:

"Totes les vegades que he fet una sortida amb en David, he après coses noves. Com pintar una pedra a la nit amb el flaix i de diferents colors, captar bones fotos i ben enquadrades a l'alba, o fer fotos nocturnes amb llargues exposicions".

David, Manlleu.

"Gran amant de la natura i la fotografia a parts iguals. M’ha demostrat un gran coneixement del territori i de la tècnica fotogràfica. Sap crear un bon clima i explicar els conceptes de manera clara i entenedora. No demano res més en un bon professor".

Marc, Sant Hipolit de V.


"Era un dissabte de finals d'Octubre quan enfilàvem cap al Coll de Jou amb en David. Ben abans d'arribar a Bruguera ja podíem veure els colors de la tardor que aquest any, mandrosos, es resistien a marxar. S'havien allargat els dies de bonança. Aparcat el cotxe abans d'arribar al coll no vam haver ni de deixar el camí per començar a trobar les primeres fotos. Llavors, tranquil·lament vam anar preparant càmera i trípode, i cada un de nosaltres va anar trobant indrets, detalls i llums interessants. I de tant en tant, entre foto i foto els comentaris d'en David, que com sempre si no et descobreixen coses noves t'ajuden a despertar la consciència de conceptes que sense saber-ho tens adquirits. El cel era serè i els tons freds no van tardar a inundar la vall. Vam fer algunes fotos més amb uns núvols alts ben il·luminats i vam donar la jornada per acabada. Va ser una magnífica sortida fotogràfica, i aquest bon regust de boca ens va acompanyar de tornada cap a la plana".

Pep, Vic.

← Tornar a la pàgina de formació

 

Contacte / Bloc / Linkedin / Vimeo / Facebook / Twitter